Unia Europejska

Wysyłka na e-mail

Razem do zapłaty:

0,00 PLN

0

Przejdź do płatności

Zespół

Paweł Wątor

Współwłaściciel / Szef kuchni

Mateusz Trzeciak

Współwłaściciel

Ewa Betka

Event manager

Mateusz Krac

Manager

Artur Śpiech
Artur Ponisz

Szef kuchni

Damian Ziółkowski

Szef baru

Odpowiedzialność społeczna

Szkolenie uczniów

Od 2015 zajmujemy się szkoleniem uczniów w szkołach gastronomicznych na terenie całej Polski.
Od roku 2019 prowadzimy bezpłatne zajęcia teoretyczne w Gdańskiej Szkole Gastronomicznej
oraz zajęcia praktyczne w Eliksirze.

WOŚP

Od początku funkcjonowania gramy z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy przekazując na
licytacje: warsztaty kulinarne, warsztaty barmańskie, kolacje degustacyjne, live cooking i wiele
innych.

Serce do garów

Coroczna inicjatywa trójmiejskich szefów kuchni, z której cały dochód przekazywany jest na
różnego rodzaju cele społeczne i charytatywne.

1%

Co roku przekazujemy 1% dochodu z funkcjonowania restauracji oraz naszej działalności
eventowej na różnego rodzaju cele charytatywne dla najbardziej potrzebujących.

Zero Waste

Działamy w duchu zero waste. Staramy się każdy produkt wykorzystać w 100%. Czy wiesz, że ze
skórek pomarańczy można przygotować lemoniadę, a ze skórek pomidorów i ziemniaków
można przygotować smaczne i zdrowe chipsy?

Jesteśmy eko

Cały czas wdrażamy różne pomysły, aby być bardziej eko jak np. metalowe słomki czy też
korzystanie z pralni ekologicznej!

Wyróżniono nas w :

Wyróżniono nas w :