Eliksir – Restauracja Gdańsk, Wrzeszcz, Garnizon.

Wysyłka na e-mail

Razem do zapłaty:

0,00 PLN

0

Przejdź do płatności
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Szczegóły oferty weselnej

Eliksir to elegancka przestrzeń eventowa, gdzie wszystkie elementy takie jak wystrój, obsługa, kuchnia, atmosfera składają się na perfekcyjny ślub. Organizujemy wesela, przyjęcia ślubne, obiady weselne oraz wszelkie imprezy okolicznościowe wymagające wyjątkowej oprawy.

Kompleksowa obsługa

Jeśli nie chcecie martwić się organizacją wesela to trafiliście idealnie! Oprócz perfekcyjnej obsługi samego przyjęcia możemy zająć się również całą resztą. Zapewniamy:

Muzykę na żywo - duety, zespoły lub DJ’a

Drukowanie menu oraz winietek dla gości

Kwiaty - współpracujemy z najlepszymi florystkami w Trójmieście, zapewniając niepowtarzalne dekoracje kwiatowe, oraz bukiety dla Panny Młodej, druhen i świadków

Atrakcje - jak np. pokaz kuchni molekularnej, czy też toast z sabrage - tj. otwarcie butelki szampana szablą

Torty i słodkie bufety m.in. z cukierni UMAM - cukierni prowadzonej przez Krzysztofa Ilnickiego - jurora polskiej edycji „Bake off Ale Ciacho”, najlepszego cukiernika w Polsce 2018 wg. prestiżowej Francuskiej Akademii Gastronomicznej

Noclegi - w pobliżu Eliksiru znajduje się wiele hoteli jak np. Royal Apartments, Hampton by Hilton, Hotel Oliwski, Dwór Oliwski, Focus Hotel Premium Gdańsk, Golden Tulip, Moris Boutique, Mercury Gdańsk, Hotel Smart

Przykładowe menu

Menu zawsze dopasowujemy do preferencji Młodej Pary, oraz do budżetu jaki chcą przeznaczyć. Serwujemy dania w nowoczesnej lub też bardziej tradycyjnej formie.

Ustawienie przestrzeni

Zobacz spacer wirtualny 360

“Jakość Michelin, niesamowita obsługa i piękne miejsce!

W październiku 2019 roku zorganizowaliśmy przyjęcie weselne w Eliksirze. Ewa, Paweł i cała obsługa byli absolutnie niesamowici. Od pierwszego zapytania do końcowej realizacji przyjęcia, zrobili wszystko, aby uczynić nasz wyjątkowy dzień jeszcze bardziej niezapomnianym. Eliksir zadbał nie tylko o lokal i menu, co było bardzo pomocne, ponieważ nie mieszkamy w Gdańsku. Zajęli się także kwiatami, dekoracją, transportem, muzyką i innymi atrakcjami. W czasie ustaleń przed przyjęciem oraz w czasie trwania przyjęcia mieliśmy poczucie, że czuwają nad każdym najmniejszym detalem. W dniu przyjęcia czuliśmy, że są już jakby częścią naszej rodziny. Jedzenie również przekroczyło nasze oczekiwania. Zasługuje ono na gwiazdkę Michelin. Smaki, połączenia, kreatywność, talent zespołu Eliksir – absolutnie niesamowite. Ścisłe współpracowaliśmy z Pawłem, aby zaplanować całkowicie spersonalizowane menu, a jego wykonanie było lepsze niż mogłam sobie wyobrazić. Bardzo podobało nam się tradycyjne powitanie solą i chlebem, sabrage wina musującego i atrakcja w postaci pokazu molekularnego – wszystko było świetnie przygotowane i idealnie zaplanowane w czasie. Jestem bardzo wdzięczny, że mogliśmy współpracować z tak utalentowanym, ciepłym i przyjaznym zespołem. Jesteśmy ogromnie wdzięczni, że ten dzień, który zapamiętamy do końca życia, uczynili tak wyjątkowym. Wizyta w Gdańsku nie jest kompletna bez wieczoru w Eliksirze – gorąco polecam, więc idź i ciesz się każdą sekundą.”

Tymek & Shelly

To my!

Wiemy jak ważne w branży ślubnej jest zaufanie, dlatego w każdą realizację wkładamy 100 % zaangażowania, naszej wiedzy, doświadczenia i pasji!

Ewa Betka - event manager z wieloletnim doświadczeniem w organizowaniu wszelkiego rodzaju eventów: od imprez masowych po kameralne przyjęcia rodzinne. Zorganizowała już kilkadziesiąt wesel i przyjęć ślubnych w Eliksirze. Ewa ma indywidualne podejście do każdej pary. Służy radą i pomocą, tak by ten szczególny dzień był spełnieniem Waszych marzeń.
Paweł Wątor - szef kuchni oraz właściciel, odpowiedzialny za jakość i smak serwowanego menu. Paweł swoje ponad 15-letnie doświadczenie zdobywał w Polsce oraz za granicą m.in. jako zastępca szefa kuchni Wojciecha Modesta Amaro w restauracji Amber Room, zastępca szefa kuchni w grupie Caprice Holdings w Londynie oraz zastępca szefa kuchni hotelu Hilton w Gdańsku. Paweł jest również współzałożycielem firmy thefood.pl zajmującej się kuchnią i barem molekularnym oraz współautorem 2 książek kulinarnych.

Ewa Betka – event manager
z wieloletnim doświadczeniem w organizowaniu wszelkiego rodzaju eventów: od imprez masowych po kameralne przyjęcia rodzinne. Zorganizowała już kilkadziesiąt wesel i przyjęć ślubnych w Eliksirze. Ewa ma indywidualne podejście do każdej pary. Służy radą
i pomocą, tak by ten szczególny dzień był spełnieniem Waszych marzeń.

Paweł Wątor – szef kuchni oraz właściciel, odpowiedzialny za jakość i smak serwowanego menu. Paweł swoje ponad 15-letnie doświadczenie
w gastronomi zdobywał w Polsce oraz za granicą
m.in. jako zastępca szefa kuchni Wojciecha Modesta Amaro w restauracji Amber Room, zastępca szefa kuchni w grupie Caprice Holdings w Londynie oraz zastępca szefa kuchni hotelu Hilton w Gdańsku. Paweł jest również współzałożycielem firmy thefood.pl zajmującej się kuchnią i barem molekularnym oraz współautorem 2 książek kulinarnych.

Wieczory kawalerskie i panieńskie

Eliksir to również świetne miejsce do organizacji nietypowych wieczorów kawalerskich oraz panieńskich. Atrakcje cieszące się u nas największą popularnością podczas takich wieczorów to m.in.:

Degustacje whisky, podczas których nasi Goście degustują 3-5 różnych whisky, zróżnicowanych pod względem pochodzenia, smaku itp. Nasze degustacje wzbogacamy też o specjalnie dopasowane do danej whisky przekąski!

Degustacje cygar – atrakcja idealna dla amatorów, ale również tych którzy chcą dopiero rozpocząć swą przygodę z paleniem cygar! Podczas degustacji nasi specjaliści w ciekawy sposób opowiadają o historii powstania cygar, ich budowie, procesie produkcji oraz najważniejszych kryteriach wyboru.

Degustacje koktajli – jesteśmy jednym z najlepszych koktajlbarów w Polsce, a więc taka degustacja jest dla naszych Gości niezapomnianym doświadczeniem. Nasze koktajle bazują w 100 % na naturalnych składnikach oraz naszych autorskich recepturach!

Warsztaty barmańskie – świetna atrakcja zarówno dla pań jak i dla panów! W skrócie: mnóstwo śmiechu, alkoholu i odrobina wiedzy 🙂

Kolacja degustacyjna z dopasowanymi koktajlami – idealny początek każdego wieczoru panieńskiego i kawalerskiego. Myślą przewodnią Eliksiru jest foodpairing, a więc sztuka łączenia smaków. W myśl tej idei w Eliksirze do każdego dania dopasowany jest koktajl, co sprawia, że kolacja jest niezapomnianym doświadczeniem kulinarnym – idealnym na specjalne okazje.

Zobacz, jak wyglądało jedno z wesel w Eliksirze.

Zobacz Ślub Marzeń TVN z naszym barem molekularnym. Taką atrakcję możesz mieć na swoim weselu!

Zachowaj naszą ofertę na później, pobierz PDF.

Masz pytania lub chcesz umówić się na spotkanie?
Skontaktuj się z nami lub wypełnij formularz, a my odezwiemy się do Ciebie.

Ewa | Event manager
+48 570 191 912
eventy@eliksir.pl

Eliksir – Restauracja Gdańsk, Wrzeszcz, Garnizon.